САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ
www.air-bg.com - ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ - Viber/WhatsApp: +359896889907

Редовни клиенти

Пътувате често и искате да извлечете максимална полза от това!
Вие сте попаднали на прaвилното място.
Всяка авиокомпания цени редовните си клиенти и ще се радва да им предостави възможността да се наслаждават на полет отново и отново. На всички тях предлагаме да се включат в програмата за лоялни клиенти на авиокомпанията, с която най-често пътуват. Може да се регистрирате във всички, ако всеки път използвате различни авиопревозвачи.

Какво трябва да направите?
1. Регистрирайте се в по-долу посочените сайтове за да станете член на съответния клуб STAR ALLIANCE, ONEWORLD, SKYTEAM или в индивидуалните програми на авиокомпаниите, които имат собствена програма за лоялни клиенти. Така ще станете член още с първия полет.
2. При всяко едно пътуване предоставяйте номера на картата си на лоялен клиент на Вашият туристически агент и на гишето за чекиране. Така номерът на картата Ви на лоялен клиент ще бъде нанасен в резервацията Ви. След извършване на съответните полети, пролетените мили автоматично ще се натрупват в картата Ви.
3. След като натрупате достатъчно пролетени мили по съответните бонус програми за лоялни клиенти на различните авиокомпании, милите могат да бъдат разменяни за най-различни награди и привилегии, най-важните от които са:
  • безплатни билети на авиокомпанията или на други авиокомпании от същия клуб
  • предимство при потвърждаване на резервация
  • предимство при регистрация на летището
  • възможност за допълнителни килограми багаж от определения стандарт
  • настаняване в бизнес-класа при закупен билет за икономична класа
  • ваучери за бизнес-салона на летището и други