САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ
www.air-bg.com - ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ - Viber/WhatsApp: +359896889907

Как да намерите най-добра цена за самолетен билет?


Търсите евтин самолетен билет? Подходящ ли е моментът? Може би вече сте сравнили или пък сте попаднали на добра оферта на сравнително добра цена, но искате да намерите най-добрият вариант. Колкото и да е странно, цените на самолетните билети от една до друга дестинация не са еднакви през цялата година. Основни фактори при ценообразуването на самолетния билет са търсенето и предлагането. Колкото повече хора искат да пътуват на дадена дата в определен час, за определена дестинация и с една и съща авиокомпания, толкова по-висока става цената на самолетния билет. Вие се нуждаете само от малко търпение и съобразителност в проучването. Прегледайте следните съвети, когато търсите най-добра цена за самолетен билет:
  • Не бъдете прекалено претенциозни за датите на заминаване и пристигане. Така ще успеете да намерите по-евтин самолетен билет. Когато правите резервацията си проверете датите +/- 3 дни преди и след първоначалния Ви план за пътуване. Понякога се оказва, че има значително по-ниска цена.
  • Желателно е да избягвате натоварените дни за полети ( уикенда, Коледа, Нова Година, летни отпуски, национални празници), за да можете да се възползвате от изгоден нискотарифен период. Повечето авиокомпании увеличават с по 20 евро на посока цените си в петък, събота и неделя. Следователно колкото по-променливи са датите Ви, толкова е по-голям шансът да намерите самолетен билет на добра цена.
  • Най-добрите дни за купуване на билет са вторник, сряда, четвъртък и събота (полунощ), затова винаги резервирайте полетите си в тези дни. Авиокомпаниите обновяват цените си чрез глобалната дистрибуционна система (GDS - Global Distribution System ) всеки вторник, сряда и четвъртък вечер. В събота, в полунощ, незакупените резервации се изчистват автоматично от системата и се открива нова категория полети на по-ниски цени.
  • Много е важно условие е да прекарате нощта на събота срещу неделя на мястото на дестинацията Ви - това е така нареченото Неделно Правило.
  • Купите билета си предварително. Има специални по-изгодни оферти при закупуване на билети 7, 14 или 21 дни предварително.
  • Много по-евтино ще Ви излезе ако сте готови да изберете полет с прекачване - неудобството от прекачването ще си заслужава.
  • Проверете ако има няколко летища в един град, възможно е те да имат различни такси. Много често цените са доста по-ниски ако летите от друго летище.
  • Свържете се с наш консултант на телфон: 0896 88 99 07 или на e-mail: reservation@air-bg.comЕ-мейл адресът e защитен от спам ботове. и се посъветвайте, без значение колко сложно пътуване желаете да осъществите. Aviotravel ще сравни цените на самолетни билети измежду 767 авиокомпании покриващи всички световни дестинации и ще Ви предложи най-удобните и най-изгодни за Вас варианти.

Вече сте натрупали знанията и уменията, как да намерите най-добрите оферти. Започнете да планирате следващата си ваканция за по-малко пари сега!